Swedish match nuuska
Nuuska-arvostelut

Testissä mielipiteet jakava Kronan pussinuuska

Kronan on Swedish Matchin vuodesta 2005 Ruotsissa valmistama pussinuuskamerkki. Kronan hinnoiteltiin vähän halvemmaksi, vastauksena Ruotsin tekemille nuuskan veronkorotuksille. Tämän nuuska on tunnettu siitä, että se jakaa mielipiteitä nuuskan käyttäjien keskuudessa. Sitä joko ylistetään tai inhotaan. Vähän niin kuin korianteri tai maustekurkut.  Kronan Portion ostettu Nuuskakenraalista.

Kronan tuotetiedot

Kronan Original portion on nikotiinipitoisuudeltaan normaalin vahvuinen perusnuuska. Maku on tupakkainen jossa vivahteita sitruksesta ja yrteistä. 

Kokonaispaino:  21.6g

Pussien määrä: 24 annosta

Pussin paino:  0.9g

Nikotiinia per gramma:  8.5mg/g

Kronan makuprofiili

Avaan nuuskapurkin kannen. Todella erikoisen hajuinen tuote. Enimmäkseen tuoksuu tupakalta mutta havaittavissa myös sitrusta ja tilliä.

Pussien koko on miellyttävä. Sopivan pulleita aikaansaadakseen hyvän huulituntuman. Hyvä kosteustasapaino ja nopea nikotiinin vaikutus.

Maku on todella erikoinen. Itse kuulun siihen ryhmään, jotka eivät tykkää. Ei todellakaan arkinuuskaksi enkä kyllä käyttäisi muutenkaan. Ei sovi kaljan eikä kahvin kanssa. Pitkäkestoinen pussinuuska. Pysyy hyvänä huulessa tunnin verran.

2/5

Mikko

.