Nuuskakairan tukku
Nuuskan tuonti

Nuuskaa Haaparannasta

Nuuskaa Haaparannasta on ennen Koronaa tuotu merkkittäviä määriä matkustajatuontina Suomeen. Suurin osaa myös Suomessa pimeästi myytävästä nuuskasta tulee pohjoisen maarajan yli.

Pienessä Haaparannan rajakaupungissa sijaitsee yli kymmenen nuuskaa myyvää liikettä. Isoimmat niistä ovat kolme nuuskatukkua.

Legendaarinen Nuuskakaira

Nuuskakairan tukku on vanhin ja menestynein nuuskatukku Haaparannassa. Liikevaihtoa yritys tekee yli 6 miljoonaa vuodessa. Valikoima on laaja ja hinnat matalat. Ihmisiä virtaa Tornion kautta liikkeeseen aina Etelä-Suomea myöden. Varsinkin Lapin hiihtomatkojen yhteydessä poiketaan usein Nuuskakairaan nuuskaostoksille. Katso ennen kun asioit Nuuskakairan Facebook-sivut. Sieltä löydät tarkempaa infoa niin kuin osoitteen ja puhelinnumeron.

Kilpailija Nuuskakenraali

Nuuskakairan kovin kilpailija on Nuuskakenraali. Heillä myös halvat hinnat ja laaja valikoima nuuskaa. Etäisyyttä liikkeillä ei ole juurikaan, joten kannattaa perehtyä etukäteen oman ostoskorinsa päivän hintaa kummassa nuuskatukuista kannattaa käydä. Tässä linkki Nuuskakenraaliin yhteistietoihin.

Nuuskaaja

Nuuskaaja.com on oivallinen sivusto, joka kerää Haaparannan nuuskatukkujen tarjontaa ja hintoja omille sivuilleen. Sivustolta löydän myös keskusteluryhmät, joissa käsitellään nuuskaa ja arvosteluosion joka on todella hyödyllinen jos haluat maistaa jotain uutta merkkiä.

.

Nuuskaa netistä

Nuuskaa ei ole voinut tilata netistä laillisesti sitten vuoden 1995. Lakia vielä tiukennettiin vuonna 2010 jolloin ostaminen kriminalisoitiin. Jos tilaat netistä nuuskaa, on kiinnijäämisen riski iso. Seurauksena sakot ja valmisteverot. Jo pieni määrä saattaa aiheuttaa isot maksut. Isommista eristä tulee jo huomattavat sanktiot. Pahimmillaan rikosrekisteri ja ehdonalaista.