Nuuska - nikotiinipussit
Nuuska-arvostelut

Klassikkonuuska Ettan

Ettan on todellinen klassikkonuuska ja nauttii suurta suosiota monen nuuskaajan keskuudessa. Nykyään valkoisesta Ettan Potionista on tullut malliston suosituin.

Makukuvaus

Aito tupakan maku, suolainen, hivenen mallasta ja lopuksi sukalainen.

Ettan original pussinuuska

Purkin sisältö 24g

Annoksia 24 kpl

Pussin koko 1g

Nikotiinipitoisuus 8.5mg/g

Nikotiinia per annos 8.5mg

Ettan nuuskan historia

Ettan on Generalin tavoin merkittävä tuotemerkki nuustan historiassa. Ettan oli yksi ensimmäisistä, joka Ruotsissa nuuskamarkkinoille tuli. Jacob Ljunglöf aloitti työt nuuskatehtaassa 14 vuotiaana vuonna 1811. Kymmenen vuotta myöhemmin hän nousi yrityksen johtoon. Vuonna 1822 julkaistaan nuuskamerkki Ljunglöfs No.1. Ljunglöf myös keksi nuuskan pastörointi prosessin. Aikasemmin nuuskaa oltiin fermatoitu useamman kuukauden ajan. Uudella valmistustavalla nuuskaa saatiin tuoreempana ja se myös maistui paremmalta. Uudella kemiallisella valmistustavalla tupakasta saatiin tehtyä nuuskaa vain viikossa.

Ettania valmistetaan nykypäivänkin samalla vanhalla reseptillä. Ettan Original Portion julkaistiin vuonna 1990 ja Ettan White Portion vuonna 2006.

Ettan nuuska kokemuksia

Noniin, olis aika maistella ja kokeilla miltä tämä klassinen nuuska tuntuu.

Avaan purkin kannen ja otan tuoksut. Haisee perinteiseltä tupakkanuuskalta ja hivenen suklaalta. Nuuskapussit ovat kosteita sekä isoja ja pyöreitä. Maun tuntee välittömästi. Tuote maistuu samalta kuin haisee. Tupakka, suklaaa ja suola. Maut ovat voimakkaat ja aidot.

Sopivan väkevä nikotiinin potku. Käyttöaika tälle pussille noin 45 minuuttia.

Itse pidän nykyään enemmän pussinuuskasta kuin irtonuuskasta. Tämä Ettan portion on aivan loistava nuuska. Yksi parhaista ja valitsisin sen todennäköisesti jos yksi vain pitäisi valita arkinuuskakseni.

  • Aidot maut
  • Isot pussit
  • Sopiva kosteustasapaino

5/5

Mikko