Kapten Original
Nuuska-arvostelut

Kapten nuuska kokemuksia

Uusi viikko ja uudet kujeet. Siirrytään testaamisessa pois super-vahvoista nuuskista, perinteisiin Ruotsalaisiin nuuskiin, joissa nikotiinipitoisuudet ovat normaalit. Kapten on vanha ja tunnettu nuuskamerkki. Kapten on yksi suosituimmista pussinuuskamerkeistä Ruotsissa. Valmistajana AG Snus joka on puoliksi Tanskalainen. Nuuskat haettu Haaparannasta ja Nuuskakairan tukusta.

Kapten Original

Tuotekuvaus lupaa, Kapten Original Portion maistuu perinteiseltä nuuskalta, bergamotilta ja tupakalta. Nuuskarasia painaa 18 grammaa, sisältää 24 annopussia joka tekee siis 0.75 grammaa per annospussi. Nikotiinipitoisuus on 7.5mg per annos. 

Avaan purkin kannen. Tuoksuu sitruksen, kukkien ja pippurin sekoitukselta. Annospussit ovat pehmeitä, mukavia huulessa eivätkä liian kosteita.  Maku pussista vapautuu nopeasti mutta kestää kuitenkin yllättävän pitkään. Maistuu aivan samalata kun miltä tuoksuu. Sitruksen maku on hallitseva, mutta myös pippurin tuntee selvästi. Maku kertaa todella pitkään eikä tämä valu yhtään. Pysyy hyvin huulessa lähemmäksi tunnin. 

Oikein hyvä tuote!

  • Ei valu
  • Laadukas pussi
  • Miellyttävä maku
  • Halpa hinta

Kapten White Portion 


Kapten White Portion maustuu myös klassiselta nuuskalta. Maussa on vähän bergamontia ja tupakkaa. Nuuskapurkin sisältö on 16g nuuskaa, 24 annospussia jotka siis painavat 0.67 grammaa annospussi. 

Tämä nuuska maistuu samalta kuin Kapten Original mutta on miedompi.  Todella miellyttävä pussinuuska, joka ei valuta yhtään. Maku pysyy hyvänä ja nikotiinin pystyy tuntemaan yli tunnin käytön jälkeen. Loistava nuuska ja halvempi kuin suurin osa vastaavista muista merkeistä ja vastaavista tuotteista. 

  • Ei valu millään
  • Halpa hinta
  • Miellyttävä pussi

5/5 

Mikko