Grov snus - nikotiinipussit
Nuuska-arvostelut

Grov Snus Original Portion – Swedish Match

Jos puhutaan nuuskasta niin yleensä kaikki tietää kaksi merkkiä. Ettanin ja Grov snus ovat klassikoita. Molemmat ovat todella suosittuja ja myytyjä merkkejä Ruotsissa. Irtonuuskassa pidän itsekin enemmän Grov snusista. Grovissa on voimakkaammat maut. Enemmän tupakan tunnetta.

Purkki koki hiljattain design uudistuksen. Uusi purkki on enemmän mattapintainen väritykseltään. Aikaisemmin se oli aika kiiltävä. Uusi ulkonäkö miellyttää ainakin omaa silmää enemmän. Tämä nuuskapurkki on ostettu Haaparannan nuuskatukusta. Nuuskakenraalissa oli paremat hinnat tällä kertaa kuin Nuuskakairassa.

Grov snus makumaailma ja tuotetiedot

Tuotteesta kerrotaan, että se maistuu voimakkaasti aidolta vähän savuiselta tupakalta.

Purkin koko: 24g

Annoksia purkissa: 24kpl

Nikotiinipitoisuus: 8.5mg/g

Pussin koko: 1g

Grov tuotemerkki lanseerattiin Ruotsissa vuonna 1840. Valmistajana Willhelm Hellgren uusi tehdas. Willhem Hellgren oli aikaisemmin työskennellyt toisella nuuskatehtaalla mutta perusti vuonna 1840 oman tehtaan. Vuonna 1872 Gruv snusille haettiin trademarkia. Se oli niin suosittu, että kilpaili tasaväkisesti Ettanin kanssa. Vuonna 1915 Gruv snus myytiin Swedish tobacco Monopolylle joka myöhemmin vaihtoi nimensä kaikkien tuntemaksi nuuskan valmistaja Swedish Matchiksi. Grov snusin ensimmäinen pussinuuska Grov Portion julkaistiin vuonna 1983 ja Grov Porion White vuonna 2003.

Grov Original Portion nuuska kokemuksia

Grov Original Portion on todella maukas nuuska! Erittäin tupakkainen ja vahva maku joka hivenen savuinen. Pussit ovat isot ja kosteat sekä tuntuvat välittömästi. Tuote maustuu samalta kuin haisee. Nikotiinin voimakkuus tuntuu normaalilta. Käytin pussia noin 50 minuuttia. 

Jos pidät tupakan makuisesta nuuskasta, on tämä sinun valintasi. Mielestäni kuitenkin Ettan on hivenen parempi. Katso että tuote on aina mallia Original. Huomattavasti parempaa kuin tavallinen.

  • Ei valu
  • Kestää huulessa pitkään
  • Autenttinen tupakan maku

4/5 

Mikko